Diensten

Administratie

3Count kan het boeken van de financiƫle administratie voor u verzorgen. Als u zelf boekt, bijvoorbeeld via online boekhouden, dan kunnen wij u ondersteunen met het inrichten van de boekhouding en het afsluiten van uw fiscale boekjaar.


De jaarrekening van uw bedrijf vormt de basis voor de aangifte vennootschapsbelasting en/of de aangifte inkomstenbelasting. Naast een goed financieel overzicht heeft u daarmee de juiste basis voor fiscale aftrekposten.

Fiscaal

Met een up-to-date administratie kunnen wij de aangifte omzetbelasting makkelijk verwerken. Veel ondernemers dienen te laat de aangifte omzetbelasting in of verkeerd met als gevolg vervelende boetes en correctie werkzaamheden.


Iedere besloten vennootschap ontkomt niet aan het jaarlijks opstellen van de aangifte vennootschapsbelasting. Wij zijn gespecialiseerd in fiscale aangiften en het kost ons vaak veel minder tijd dan u zelf kwijt zou zijn.


Een aangifte inkomstenbelasting drijft veel ondernemers en particulieren tot wanhoop. Iets wat geheel overbodig is omdat wij dat makkelijk voor u kunnen verzorgen. Wij kennen uw persoonlijke situatie en kunnen u uitstekend adviseren over fiscale voordelen.

Loonadministratie

De loonadministratie kunt u laten verzorgen door 3Count. Dat omvat het maken van de loonstroken, jaaropgaven, belastingaangifte en het aanmaken van een betaalbestand. Door onze online salarisverwerking kunnen wij de kosten laag houden. Hierdoor kunnen wij u een eenvoudige oplossing aanbieden tegen een zeer betaalbare prijs.

Detachering

Hebt u te maken met ziekteverzuim, zwangerschapsverlof of een vacature op uw administratieve afdeling? Dan kunnen wij wat voor u betekenen. Heel flexibel, voor het aantal uren per week en zolang als u dat nodig vindt. Wij kunnen uiteenlopende taken verrichten, van het inboeken van facturen tot het samenstellen van de jaarrekening.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan!

AANVRAGEN